OPERATIE STEENBREEK

DE STICHTING STEENBREEK HELPT TUINEIGENAREN EN GEMEENTEN MET HET VERGROENEN VAN ONZE LEEFOMGEVING. STEEN ERUIT, PLANT ERIN! EEN PRACHTIG INITIATIEF WAT WIJ VAN DEELTUINEN DAN OOK GRAAG STEUNEN. OMGEKEERD LEVERT OOK DE STICHTING EEN MOOIE BIJDRAGE AAN HET INITIATIEF DEELTUINEN EN GEEFT DAARMEE HET EERSTE IMPULS RICHTING DE LANDELIJKE DEKKING VAN HET DEELTUINEN PLATFORM. WIJ ZIJN DE STICHTING HIER ENORM DANKBAAR VOOR.

ELHO & DEELTUINEN.NL MAKEN HET SAMEN NET IETS GROENER

ELHO, PRODUCENT VAN DUURZAME PLANTENBAKKEN DIE GEMAAKT ZIJN MET GERECYCLED PLASTIC, HEEFT ZICH ONLANGS BIJ ONS AANGEMELD OM TE HELPEN ONS INITIATIEF TE LATEN GROEIEN. ZIJ WILLEN, NET ALS WIJ, ZOVEEL MOGELIJK MENSEN LATEN GENIETEN VAN DE NATUUR. VIA ELHO ONTVANGEN DE EERSTE HONDERD TUINEN EEN HANDIGE VEGGIE WALL ALS WELKOMST CADEAU. VERDER KRIJGEN DEELTUIN-DEELNEMERS PUNTEN PER BEZOEK DAT ZIJ IN DE TUIN ONTVANGEN WAARMEE KORTING OP ELHO PRODUCTEN GESPAARD KAN WORDEN.

Ook partner worden? Laat het ons weten.

Met dank aan

Illustrator Bertjan van Eijsden

Alle Deeltuinen illustraties zijn gemaakt door Bertjan Eijsden van De Jaloerse Kip. Met het grootste gemak weet Bertjan het genot van een tuin op papier te zetten. Bertjan bedankt!